Logo Socia Media
lijn
Home
Contact
Actueel fotowerk
Actueel audiowerk
ICT
Nieuws
Fotografie
Dutone
Archief
English
 
Actueel audiowerk
 
Deze online audio bestanden zijn meestal lage kwaliteit MP3 bestanden, die klein genoeg zijn om te downloaden.
Voor een versie van uitzendkwaliteit: neem contact op.
  • Op dit moment is er weinig tijd voor eigen nieuwsgaring. 'Werk op afroep' is natuurlijk wel mogelijk, neem contact op.
     
  • Over Socia Media en de Dutone geluidsstudio:
    Uitzending van Hottalk, Radio West, 25 mei 2007: De soms goed hoorbare compressie ('samendrukken' van het geluid) is de compressie die Radio West toepast bij live-uitzendingen.

Afspelen of downloaden
 
Afhankelijk van de uw instellingen en software zijn er verschillende mogelijkheden:
  • Rechtsklikken op de link: U kunt dan kiezen om het bestand op uw eigen computer op te slaan en naderhand af te spelen. Dit werkt altijd.
  • Op de normale manier (links)klikken op de link: Het bestand kan dan direct afgespeelt worden of u kunt alsnog kiezen voor downloaden.
  • Sleep de link met ingedrukte linker muisknop naar een geopende audio player. Ook dan wordt het bestand direct afgespeeld.
  • Als u het bestand zelf op uw computer wilt hebben, kies dan meteen voor downloaden (dus rechtsklikken). Als u het eerst afspeelt, moet u het naderhand namelijk alsnog weer opnieuw downloaden om het te kunnen opslaan.
Het direct afluisteren is, zeker bij grote bestanden, niet 100% betrouwbaar. Omdat de bestanden niet op een echte 'broadcast server' staan, kan de audio steam onderbroken worden en stopt het afspelen. U kunt dan eventueel het afspelen weer starten (klik op play) en de afspeelcursor verschuiven naar waar u gebleven was.